facebook.com
twitter.com
Youtube Videolar
DERNEK ADRESİ Güneykent Mah. 102221 Nolu Cad. Gençlik Apt. No:39 Şahinbey | Gaziantep
+ 90 342 360 40 10
+ 90 530 821 20 70

Anasayfa Hakkımızda Temsilcilikler Foto Galeri Videolar Ulaşım Bilgisi
   Kurumsal Yazımız
+ 90 342 360 40 10

Bismillahirrahmanirrahim

2015 yılında kuruluşunu yaptığımız derneğimiz, yılların tecrübesi  ve birikimini farklı camia ve vakıflarda edinmiş bir topluluğun İslami hizmet sahasında yeni açılmış bir sayfasıdır.

Yaşadığı toplumu İslamın boyası ile boyama  hedefi ile yola çıkan derneğimiz, bu yolda atılması gereken adımların ne derece hassas ve özveri gerektirdiğinin bilinciyle ve geçmişten gelen tecrübeleri  ile yoluna devam etmektedir.

Müslüman kimliğinin kendisine; yaşadığı zamanda Allah(cc)’ın yeryüzündeki halifeliği görevini yüklediği şuurunda olan gönüllülerimiz ile birlikte, toplumumuz un Dini, Ahlaki ve Kültürel değerlerinin yeniden ihyası için var gücümüzle çalışıyoruz.

Gaziantep şehrimizin yaklaşık 20-25 semtinde açmış olduğumuz temsilcilikler vasıtası ile halkımızın Temel Dini Bilgiler ve Kur’an-ı Kerim öğrenme gibi eksikliklerinin tamamlanması için hafta içi Akşamları Erkeklere Gündüzleri ise Bayanlara yönelik eğitici ders ve sohbetler yapıyoruz.

Yardım komisyonumuz faaliyet gösterdiğimiz mahallelerdeki yoksulları tesbit edip onların temel ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken, Ümmet bilinci ile Dünyanın neresinde olursa olsun bir müslüman zulme uğramışsa ona yardım elimizi uzatmak için seferber oluyor ve hemen yanı başımızda savaş mağduru olan Suriye halkına ve Dünyanın gözleri önünde soykırıma uğratılıp tehcir edilen Arakanlı müslümanlara da yaptığımız kampanyalar ile Gıda İlaç Giyim gibi temel ihtiyaç maddelerini ulaştırmaya gayret ediyoruz.

Gaziantep Üniversitesi karşısındaki 6 katlı Üniversite Erkek öğrenci Yurdumuz ve Kız öğrenciler için açtığımız Öğrenci evimiz ile Üniversitelerin yıkıcı gayrı Ahlaki etkilerinden kurtulup dini değerlerini kuşanmış bir gençliğin oluşumuna çaba harcamaktayız.

Yaptığımız konferanslarla halkımızın Kültürel gelişimine katkı sağlamaya çalışıyor ve burada sayamadığımız bir çok faaliyetlerimizle birlikteliğin ve beraberliğin ancak geleceği aydınlık bir toplum  meydana  getireceğine inanıyoruz.

Bu değerler uğrunda çalışmak bizden başarı ise Rabbimiz olan Allah(CC)tan dır.

İSLAMİ HİZMETLER İLİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

ANA MENU